AnimeLand
Ha senki sem hiszbenned, állj talpra és kiáltsd azt ...!
MENÜ

Itt 46 fajta sharingant nézhetsz meg!

/a sharingan használókat is/

Alap sharingan

Ez az alap sharingan. A normális (fekete) szem tengerkékké változik,majd egy pont, és egy kerékörvény jelenik meg benne.

 

1. örvény

Ez a normál sharingan 2. varjációja. A tengerkék szem vörössé változik,és a kerékörvényben egy pont jelenik meg. Amikor Sasukeelőször aktiválta ezt a dojutsut akkor a bal szemében ez afajta sharingan jelent meg.

 

2. örvény

A normál sharingan 3. varjációja. A kerékörvényben megjelenik mégegy pont.Amikor Sasuke először aktiválta ezt a dojutsut, a jobb szemében ez afajta sharingan jelent meg.

 


3. örvény

Az normál sharingan 4. varjációja. Ez az utolsó normálissharingan. A kerékörvényben 3 pont van.Ennél a varjációnál a szem birtokosa képes felismernibármilyen nin-, gen-, vagy taijutsut.És le is másolja azokat.

 

4. örvény

Ez már nem tartozik a normál sharinganok közé. A kerékörvényben 4 pont van.Nem tudni ki aktiválta ezt a fajta sharingant, de az biztos hogy erősebb minta 3. örvény. (3 pöttyös sharingan)

6. örvény

Ez sem normál sharingan. A kerékörvényben 6 pont van. Ezt sem tudnihogy ki használta. Minél több pont van a kerékörvényben, annál erősebba sharingan. Elvileg 7 pöttyös sharingan már nincs.

részleges mangekyo sharingan

Ez a leggyengébb mangekyo sharingan.Elvileg Sasuke használta addig,ameddig ki nem fejlesztette az egyéni sajátmangekyo sharinganját.


mangekyo sharingan (magyarul kaleidoszkóp sharingan)

Ez a mangekyo sharingan. Elvileg Itachi használta.Ha valaki birtokolni akarja ezt a sharingant, annak meg kell ölni a legjobbbarátját. A hátránya a szemnek hogy minél többször aktiváljaezt a szem birtokosa, annál jobban romlik a látása.

 

 

fejlettebb mangekyo sharingan

Ezt a fajta sharingant Kakashi fejlesztette ki amikor Itachivalharcolt. Hogy ez hogyan volt lehetséges, azt nem tudnimivel Kakashi nem ölte meg a legjobb barátját.Elvilet Obito tehetségének, és Kakashi képességeinekköszönhető. Mondhatni a két fiú közös sharinganja.Aki ebbe a szembe belenéz, egy másik dimenzióba kerül,Majd ott egy hajszálon múlik az élete.

 

 

 

További sharinganok:

 

 

 

 

  

 


Itachi mangekyo sharinganja

Itachi megölte a legjobb barátját, és megszerezte a mangekyosharingant, amit utána tovább is fejlesztett. Mivel Itachi nagyonsokszor használja a mangekyo sharingant, meg is vakult tőleElvileg csak a sharingannal lát valamit.Ennek a dojutsunak segítségével Itachi megölte egész klánját.

 


 

Madara öccsének (Izuna Uchiha-nak) Mangekyo sharinganjaEzt a fajta mangekyo sharingant Izuna Uchiha fejlesztette ki.

 

 


Madara apjának Mangekyo                 sharinganja                        Madara és Izuna apjának mangekyo sharinganja.

 

 

 

 

 

 

 

Kakashi legvégsőbb magekyo sharinganja

Kakashi legerősebb és egyben végső mangekyo sharinganja.Mivel nincs benne kekei-genkai (vérvolnal képesség)így sokáig nem használhatja. De egyszer sajnos mégis belefog halni. Ez a sharingan szem még Itachi sharinganjánál is erősebb.Aki belenéz ebbe a szembe, az egy másik dimenzióba kerül,és ott pár percen belül meghal.

 

 

 

 

 

???

Legfejlettebb és legvégsőbb Sharingan

Ez minden sharingannak a legerősebb fajtája. Ezt csakaz aktiválhatja aki az uchiha klán tagja, és megöli a legjobb barátját.Nem tudni, hogy ez a fajta sharingan mire képes, csak azt, Hogy Az alap byakugan-nál is erősebb

 

 

Ismert sharingan használók:

 

 

Hatake Kakashi

 

 

 

 

Uchiha Sasuke

 

 

 

 

 

Uchiha Itachi

 


 

Uchiha Madara/Tobi

 


 

Uchiha Obito

 

 

 

Uchiha Izuna

 

 

 

Shimura Danzou

 

 


 

Menü

Hírek

  • Lopás
    2011-04-16 20:21:44

    Ha lehet ne lopj hanem kérd el ! Írj a Itachi__02@hotmail.com-ra !

  • Szerkesztés !!!
    2011-04-15 22:15:10

    Az Oldal folyamatos szerkesztés alatt áll !

Szavazás

Ki a kedvenc Naruto-s szereplőd ?
Itachi
Tsunade
Gaara
Kyuubi
Jiraiya
Kakashi
Sakura
Sasuke
Naruto
Asztali nézet